Kvalitný matrac
Český výrobca matracov !!!
Infolinka a poradňa: +420 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (132 hlasov, priemer 4.3 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 17


  • Lenka Pokorná 06.06.2020

    Matraci jsem vybírala přímo s ortopedem, takže jsem měla od začátku dobrý pocit z nákupu. Po třech týdnech jsem naprosto spokojená.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
    • nic
  • Dana Večerková 04.05.2020

    Velmi levná, přesto kvlaitní a pohodlná matrace. Doporučuji všem, kdo mají omezený rozpočet.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
    • doprava víc jak týden
  • Alena Buková 24.02.2020

    7 anatomických zón, doporučeno ortopedem, cena pod 3 tisíce..... To jsou hlavní důvody, proč jsem matraci koupila.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
  • Marek Hlaváček 12.01.2020

    Jsem rád, že se dá najít matrace se sedmi anatomickými zónami do 3 tisíc korun. Spím na ní sice jen pár dní, ale spánek je pohodlný.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • garance vrácení peněz
  • Jan Čermák 11.10.2019

    Hledal jsem matraci co má 7 anatomických zón a je cenově dostupná. S nákupem jsem více než spokojen. Doufám, že matrace vydrží dlouho.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Šárka Hanušová 28.08.2019

    Do 3 tisíc se nedá podle mě pořídit lepší matrace.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Markéta Šulcová 08.05.2019

    Matraci mi doporučil doktor. Dobře se na ní spí a byla levná.

    • doprava zdarma
    • cena
  • Petr Svoboda 18.03.2019

    Dobrá cena a doprava zdarma.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Jana Křížová 08.09.2018

    Cena je dobrá, matrace mi přijde kvalitní, jsem ráda, že se dá potah vyprat. Celkově jsem spokojená.

    • doprava zdarma
    • cena
  • Jan Havlíček 22.07.2018

    Tuto matraci mám už několik měsíců. Přestala mě bolet záda a konečně se normálně vyspím. Navíc cena je přijatelná. Jsou mnohem dražší matrace.

    • doprava zdarma
    • cena
  • Ladislav Novák 02.05.2018

    Vybíral jsem s omezeným rozpočtem, ale přesto jsem hledal kvalitní matraci, která vydrží. Proto jsem zvolil právě tuhletu. Po pár nocích hodnotím velmi pozitivně. Spaní je opravdu lepší.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • nic
  • Kamil 09.10.2015

    tvrdost mi vyhovuje  pro me velice pohodlný 7 zón

    Dobrý den,

     

    Děkujeme těšime se na nákup matrací na www.kvalitni-matrace.eu  

    • kvalitní spánek na teto matrací
    • doporučuji
    • nic

    Dále doporučuji Polášek Bavlnená deka 1225 - 1

  • Sylva, 58 let 24.07.2013

    Dobře mi poradili při výběru matrace, protože jsem vůbec nevěděla, jakou si mám vybrat. Tato mi byla doporučena a fakt jsem s ní spokojená. Myslela jsem, že se propadnu, ale je i přes to, že je měkká, tak je pevná, je i dost vysoká, což mi vyhovuje.

    • měkká
    • ale pevná
    • potah
    • žádné

Pridať recenziu produktu

Opíšte kontrolný kód

Súvisiaci tovar

Anatomický vankúš ZADARMO
Anatomický vankúš ZADARMO
Anatomický vankúš ZADARMO
Anatomický vankúš ZADARMO
Anatomický vankúš ZADARMO
Anatomický vankúš ZADARMO
Zdravotné matrace TERI
již od 316,-€ s DPH
Matrac SILVER Therapy
již od 458,-€ s DPH