Široký sortiment tovaru
Český výrobca matracov !!!
Infolinka a poradňa: +420 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (113 hlasov, priemer 4.3 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 8


  • Karel Dvořák 15.06.2020

    Je to levný, tak to musí být paskvil. Omyl je pravdou přátelé! Na téhle matraci jsem spal sám několik dní a bylo to pořád lepší než gauč.

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • nic mě nenapadá
  • Pavlínka a Radek 25.05.2020

    Sháněli jsme matraci pro návštěvy, ale nakonec jsme zjistili, že ji sebou můžeme tahat i na výlety. Jak tu už někdo psal, je to lepší než spacák.

    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • nižší nosnost
  • Patrik 03.05.2020

    Návštěvy si nestěžují, tak asi dobrý. A bylo to levný, takže já doporučuji.

    • cena
    • doprava zdarma
    • nižší nosnost
  • Petr Voženílek 02.04.2020

    Od matrace za 1300 Kč jsem nečekal zázraky. A také jsem se jich nedočkal. Ale když přijede návštěva, alespoň se mají kde vyspat.

    • cena
    • doprava zdarma
    • doprava trvá dlouho
  • Milan Diviš 10.03.2020

    Jednou jsem u přátel spal na matraci, kterou mají pro hosty a tolik se mi zalíbila, že jsem se musel zeptat, kde jii koupili.... no a teď mám jednu pro návštěvy taky!

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • nic
  • Radek Harazim 12.02.2020

    Nechápu proč si tady lidi stěžujou, že ta matrace není kvalitní. Vždyť proboha stojí 1300 Kč!!!! Já osobně ji používám jen pro nečekané hosty a nikdo si ráno nestěžoval :-).

    • cena
    • doprava zdarma
    • garance vrácení peněz
    • nižší nosnost
  • helenka C. 11.01.2020

    Není to moc kvalitní spaní, ale pořád je to stokrát lepší než spacák. Ideální na cestování. Vejde se v pohodě do auta.

    • cena
    • doprava zdarma
    • lehká manipulace
    • není moc kvalitní
  • Jaroslava Valentová 08.11.2018

    Snadno se dá složit a potah je možné vyprat.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Anna Kohelová 27.06.2018

    Používáme pro návštěvy, velmi nízká cena a navíc s dopravou zdarma.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Martin Blažek 14.04.2018

    Levná matrace, kterou jde lehce složit a nezabere moc místa.

    • doprava zdarma
    • cena
  • Vlasta Kolářová 07.01.2018

    Ideální matrace pro návštěvy za velmi nízkou cenu.

    • cena
    • doprava zdarma
  • František Suchý 25.09.2016

    Koupil jsem kvůli nízké ceně. Lehce se dá složit. Žena oceňuje, že se dá snadno vyprat potah.

    • doprava zdarma
    • nízká cena
  • Jana Marečková 08.07.2016

    Skvělá cena. Používám pro návštěvy.

    • cena
    • nic
  • Petr Beneš 22.04.2016

    Ideální pro návštěvy. Velmi nízká cena.

    • cena
    • doprava zdarma

Pridať recenziu produktu

Opíšte kontrolný kód

Súvisiaci tovar

Anatomický vankúš ZADARMO
Anatomický vankúš ZADARMO
Anatomický vankúš ZADARMO
Anatomický vankúš ZADARMO
Anatomický vankúš ZADARMO
Matrac CUPRA BioGreen
již od 321,-€ s DPH
Matrac CUPRA Therapy
již od 357,-€ s DPH