Kvalitný matrac
Český výrobca matracov !!!
Infolinka a poradňa: +420 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (111 hlasov, priemer 4.4 z 5)
  • Značka: MPO
  • Orientační výška matrace (cm): 12


  • Libor Dvořák 28.06.2020

    Skvělé recenze a vysoké hodnocení mě přesvědčily o tom, že existují i velmi levné kvalitní matrace. Po týdnu spaní mohu jen potvrdit.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
  • Josef Červený 11.05.2020

    Velmi levná matrace. S dopravou zdarma bych byl vážně idiot, kdybych si ji nekoupil.

    • cena
    • doprava zdarma
    • nic mě nenapadá
  • Petr Souček 24.04.2020

    Matraci jsem si vybral kvůli tomu, že má dobré hodnocení a je levná. Sice jsem byl trochu skeptický, nicméně nákupu nelituju.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
  • Petr Černý 14.02.2020

    Matrace mi vyhovuje, spím na ní třetí týden a je opravdu pohodlná. A stála jen pár korun.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Josef Slavík 19.01.2020

    Jsem alergik a mám nadváhu, takže když jsem našel tuhle matraci, dost se mi ulevilo. S dopravou zdarma to vychází opravdu levně.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • zatím nic
  • Jakub Mašek 10.05.2019

    Ideální matrace z pur pěny za skvělou cenu. A doprava zdarma mě potěšila.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Josef Moravec 20.04.2019

    Jsem alergický, takže jsem si vybral tuhle matraci. Mám ji několik týdnů a dobře se na ní spí.

    • doprava zdarma
    • cena
    • kvalitní matrace
  • Jitka Čermáková 27.03.2019

    V minulosti jsem už jednu matraci v tomto obchodě pořídila, protože mě zaujala garance vrácení peněz. Teď jsem nakoupila znovu a opět jsem spokojená. Cena je opravdu nízká.

    • doprava zdarma
    • cena
  • Ilona Horáková 07.02.2019

    Matraci jsem koupila před měsícem a půl. Dobře se na ní spí. Potěšila mě velmi nízká cena.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Libor Ježek 28.08.2018

    Stará matrace nám moc dlouho nevydržela. Rozhodl jsem se investovat do kvalitnější, která vydrží řadu let. Proto jsem se nakonec rozhodl pro tuto matraci. Spí se na ní dobře. Doprava zdarma mě potěšila.

    • kvalita
    • doprava zdarma
  • Iva Němečková 30.06.2018

    Hodnotím po několika měsících užívání. Jsem alergická, proto jsem si matraci vybrala. Spí se na ní dobře, záda mě nebolí. Celkově mám kvalitnější spánek.

    • doprava zdarma
    • cena
  • Marie Žákovská 28.04.2018

    Skvělá matrace, která mi vyhovuje díky tomu, že jedna strana je vhodnější do teplejších dnů a druhá na zimu.

    • doprava zdarma

Pridať recenziu produktu

Opíšte kontrolný kód

Súvisiaci tovar

Anatomický vankúš ZADARMO
Anatomický vankúš ZADARMO
Anatomický vankúš ZADARMO
Matrac HERBAPUR L PEGASUS
již od 393,-€ s DPH
Matrace MONA
již od 210,-€ s DPH
Eukalyptová matrace HÉRA
již od 309,-€ s DPH