Výroba matracov na mieru
Český výrobca matracov !!!
Infolinka a poradňa: +420 773 125 007
Hodnocení 1Hodnocení 2Hodnocení 3Hodnocení 4Hodnocení 5 (67 hlasov, priemer 4.0 z 5)
  • Orientační výška matrace (cm): 16


  • Josef Procházka 02.06.2020

    Pět anatomických zón je takový standard, čekal bych u tak kvalitní matrace sedm, ale co, je to levný a doprava zdarma je super. Koupil jsem bez váhání.

    • cena
    • doprava zdarma
    • žádný
  • Radek Červený 22.05.2020

    Jsem fanoušek PUR pěny a nikdy bych žádnou jinou matraci nechtěl. Prostě se mi na ní dobře spí. Využil jsem akce 1 + 1 a nemám si na co stěžoat.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • cena
    • garance vrácení peněz
  • Alena H. 10.05.2020

    Vyhovuje nám, že matrace má volitelnou tvrdost. Různě ji zkoušíme dne aktuální nálady a oběma nám to vyhovuje. Doporučuji všem, kdo hledají levnou a kvalitní matraci.

    • cena
    • doprava zdarma
    • kvalita
    • volitelná tvrdost
    • nic mě nenapadá
  • Anna Stránská 17.04.2020

    Na skladě už jich moc nebylo, tak jsme hned objednali. Je fakt, že doprava trvala dlouho, ale jsme více než spokojeni. Spí se nám dobře.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • cena
    • doprava víc jak týden
  • Marie Stanková 12.03.2020

    Měníme s manželem matrace. Využila jsem u vás akci 1 + 1 a dopravu zdarma. Jedna matrace vyjde na 3000 Kč, to je skvělá cena. Jsme oba šťastní, že jsme to takhle vyřešili.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Anna Dvořáková 11.12.2018

    Na zdravotní matraci Fantasy spím už druhým měsícem a úplně mě přestala bolet záda. Navíc jsem ráda, že potah se dá vyprat.

    • cena
    • doprava zdarma
  • Václav Hájek 10.09.2018

    Pro mě ideální matračka, má velkou nosnost a je z pur pěny. Dobře se mi na ní spí. Doporučuji.

    • cena
    • doprava zdarma
    • nic
  • Marie Šťastná 21.07.2018

    Za ty peníze se podle mě nedá sehnat kvalitnější matrace. Chtěla jsem zdravotní matraci, protože mě bolí záda. Zatím jsem s nákupem spokojena.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
    • cena
  • Hana Chaloupková 05.05.2018

    Hledala jsem matraci z pur pěny, která má alespoň 5 anatomických zón. Spánek je mnohem kvalitnější. Doporučuji všem, kdo se chtějí dobře vyspat.

    • doprava zdarma
    • kvalitní matrace
  • Miroslav Sedláček 14.06.2017

    Cenově dostupná matrace se spoustou skvělých vlastností. Mně osobně vyhovuje.

    • cena
    • kvalita
    • nic
  • Andrea Veselá 20.11.2016

    Koupila jsem si tuto zdravotní matraci, protože jsem měla bolesti zad a doktor mi ji doporučil. Jsem za to velmi vděčná, spí se na ní dobře.

    • doprava zdarma
  • Alena 14.07.2016

    Hledala jsem matraci z pur pěny a nakonec jsem si vybrala tuhle. Je velmi pohodlná.

    • kvalitní
    • doprava zdarma

Pridať recenziu produktu

Opíšte kontrolný kód

Súvisiaci tovar

Anatomický vankúš ZADARMO
Anatomický vankúš ZADARMO
Anatomický vankúš ZADARMO
Anatomický vankúš ZADARMO
Anatomický vankúš ZADARMO
Anatomický vankúš ZADARMO
Matrac CUPRA BioGreen
již od 383,-€ s DPH